Klubi i Studenteve Shqiptare ne Austri

Klubi i Studenteve Shqiptar ne Austri
Kampusi i ri Universitar PDF Print E-mail

Me listën e saj aktuale prej 23.000 studentë,Universiteti Ekonomik i Vienes është nje vend teper i populluar , i cili nuk e bën të lehtë për të studiuar, për të punuar dhe për të hulumtuar. . Nuk do të ketë vend me për çdo nxënës, çdo profesor dhe çdo anëtar te fakulteteve te ndryshme te Universitetit. Nuk do të ketë vend për të komunikuar, për të diskutuar, për shkëmbimin e ideve, për të studiuar, për mësimdhënie, për kërkime, për zbulimin, për tu relaksuar . Kjo gje do të ndryshojë vjeshten e 2013

Read more...
 
Ndryshimet Tarifore te Transportit Publik ne Viene PDF Print E-mail

 

Ndryshimi i tarifave per transportin publik ne Viene

Duke filluar nga muaji Maj i vitit 2012 do te kete ndryshime ne disa tarifa per transportin publik ne Viene . Gjithashtu pervec tarifave normale do te rriten dhe gjobat e cila nga 70,00 Euro qe esht do te behet 100,00 Euro dhe neqoftese nuk paguhet brenda tre dites do te shkoj bashke me kamate vonese : 134,00 Euro. Tarifat normale  ndryshojne si ne tabelen e meposhtme :

Read more...
 
Zgjedhjet per Keshillin Studentor

Nga 24 26 Maj 2011 është dita - zgjedhjeve e

Keshillit Kombetar Studentor Austriak.

Rreth 200.000 studentët janë të inkurajuar për të

zgjedhur një ekzekutiv i ri te kesaj organizate.

 
Ndryshimi i kontributit të sigurimit shëndetësor

Ndryshimi i kontributit të sigurimit shëndetësor nga 2011/01/07

Ministria për Shkencën dhe Kërkimin ka vendosur

Read more...
 

Login Form